PRETTIG GESTOORDE KINDEREVENTS

Jeuk Liveband for kids

Jan Pladijs en zijn makkers laten alle kinderen dansen en meezingen op de tonen van bekende kinderhits en eigen materiaal, reeds 15 jaar lang. Dit op typische Jeuk-wijze, met een knipoog naar de volwassenen en een vleugje absurde humor. Professionele muzikanten stuwen het publiek vooruit en laten alle toeschouwers echt ten volste genieten. Te zien op de betere kinderfestivals.

Even voorstellen... De Jeuk Liveband for Kids staat reeds enkele jaren garant voor 80 minuten ambiance op uw feest! De vogeltjesdans, Dimitri Vegas en Like Mike, Megamindy, Samson... Het hoort er allemaal bij! Deze band speelde de voorbije zomers op tal van festivals voor kinderen... De show en playlist werden recent volledig vernieuwd, dus wees er snel bij en geniet! Ideaal voor feestende jeugdbewegingen met pit, grote en kleine festivals, jeugddiensten en scholen die een fenomenaal en toch betaalbaar feestje willen bouwen!

Boek nu hier deze liveband aan een scherp prijsje! Voor boekingen kunt u ook terecht bij boekingskantoor Philippe Draps. Bent u nog op zoek naar gepaste geluidsversterking voor onze liveband? We werken hiervoor samen met Wave Audio And Lighting aan een zacht prijsje. GSM: +32 477 85 36 56