PRETTIG GESTOORDE KINDEREVENTS

Kindertheater

Gewoon kijken en stilzitten is geen optie. Elke voorstelling is voorzien van leuke liedjes en de deelnemers worden uitgedaagd mee te spelen. Jeuk pretendeert niet de grote thema's te behandelen maar zoekt zijn weg in het kleine, in de wereld van het genieten en fantaseren en even alle drukte loslaten... Iedere voorstelling kost 450 euro (alles inbegrepen).

Voorstelling #1
Het geheim van de dromendief

Een fonkelnieuwe en wel zeer spannende voorstelling voor iedereen van 6 tot 12 jaar. Te boeken vanaf 2022. Wees stil. Kijk links en rechts. Sssst! Loop op de toppen van je tenen. Laat je niet zien. De dromendief loopt daar…gevaar! De dromendief steelt dromen Hij zorgt ervoor dat de kinderen slecht slapen. Hij draagt een groot geheim met zich mee.

Voorstelling #2
Pantoffelheld… ben jij er ook één?

Heksemie is een leuke heks. Ze houdt van bang maken, dat kan ze goed! Op een dag verdwijnen haar pantoffels. Niemand is nu nog bang, zelfs de dieren niet... Het "Peter en de Wolf"-stuk van jeuk, boordevol klassieke muziekjes, voor de allerkleinsten tot 7 jaar.

Voorstelling #3
Ridder blote voet

De altijd verstrooide ridder blote voet wil dat dochter Katelijne trouwt met zijn jongere broer ridder met veel moed. Een rijkgevulde bruidsschat staat reeds klaar. Maar dat is buiten Katelijne zelf gerekend. Zij wil helemaal niet trouwen…laat staan met die lelijke ridder met veel moed. Maak kennis met de koene ridder blote voet, Katelijne zelve en meneertje datiswaar. Een fonkelnieuw en spannend jeukverhaal boordevol grappige personages, flauwe grappen en hilarische misverstanden…of wat dacht je?

Voorstelling #4
Frits Frigo en de koelkastprins

Deze echte Jeuk-klassieker wordt terecht hernomen en in een nieuw kleedje gestopt. In het verleden werd deze voorstelling bekroond met "animatietournee" van VVJ. De slimme Frits Frigo beleeft het avondje van zijn leven. Zijn ouders zijn de deur uit en samen met Viswis, de babysitter, wil hij van de koelkast een raket maken. Zal het hem echt lukken? En wie zijn Oppermop en de Koelkastprins in hemelsnaam? Voor kinderen die houden van een beetje spanning en ook professor willen worden.

Voorstelling #5
Rock ’n roll in Koningsland

Koning Prikkeldraad uit Triepegem wil een groot feest organiseren voor alle kinderen uit het dorp. Cis De Nar heeft een mooi openingslied geschreven en de koning wil het brengen voor alle kinderen van het dorp. Maar help...! Wat gebeurt er? Wanneer de koning wil beginnen zingen... blijft het stil. De koning is zijn stem kwijt. Prikkeldraad is erg geprikkeld... En het feest dreigt niet door te gaan... Een ontroerend stuk gespeeld door drie acteurs in een middeleeuws kader.

Voorstelling #6
Piratensoep met balletjes

Kapitein Korneel is bijzonder slechtgeluimd en de arme Jacobus zal het geweten hebben! Ze zijn gestrand op een vreemd eiland en hun ketel piratensoep met balletjes is warempel gestolen. Wat een ramp! Zonder de balletjessoep veranderen ze in papegaaien! Wie zit er achter dit ondeugende plan? Vindt Korneel de soep tijdig terug of is het hopeloos te laat? Hoog tijd om samen het ruime soep te kiezen! Een bruisende, muzikale, absurde maar vooral onvergetelijke gebeurtenis voor de toeschouwer!